Sto bih htio reci o sebi ,pa iskreno nista posebno najzanimljivije za sve vas je mozda to da eto suvlasnik sam firme Inflexus d.o.o (Diabolic-Servers) o firmi necu previse da ne bi ispalo neka samo reklama toga nam hvala bogu ne treba barem ne u HR...toliko o firmi...
E sad DA istina je ja sam taj koji je podrzao ovaj community skupa sa cijelom ekipom Ds-a i da istina je da igram BF navucen jesam al igram koliko stignem nisam neki igrac mnogi od vas me znaju pod drugim nickom u igri (dum-dum),dakle u *LN* klanu sam i jako sam ponosan na to ali *LN* klan nece imati nikakve privilegije sto se tice nekog reklamiranja vise nego drugi u to budite sigurni.
Ovim postom isto tako sam htio reci da Vas molim da me ne bugirate sa zahtjevima sponzoriranja na bilo koji nacin ovdje mislim ponaosobice na sve klanove,razlog tome je jer moj privatni zivot i zabava nemaju veze sa poslom sto mnogi ne mogu razumijeti ali to nije moj problem,cilj ovog communitya kako je vec receno je da se nekako svi spojimo i budemu tu skupa,zadaca Diabolic-Serversa u ovom slucaju je da pruzi ovom community-u neke stvari sto drugi community nema a to je:
Recimo servere gdje se mogu odrzati nekakvi turniri koje ce organizirati community dakle to nece biti problem,naravno servere u Hrvatskoj to je onos to mi mozemo ponuditi sto drugi ne mogu.
Prostora za hostanje koliko god je potrebno od bandwitha pa nadalje,dakle tu ce biti moguce staviti filmove i sve sto vam srce pozeli,naravno sve to ukoliko community zazivi,a o tome ce te islkljucivo vi odlucivati kao : Admini,moderatori,Publisheri itd itd...
Da li se ja nesto pitam ili da li se Diabolic nesto pita u odlukama tko ce biti administratori i ostali?
Pa DA pitamo se, jer nam je u interesu da ovo zazivi ,jer ako se slazete stvarno je smjesno da nakon toliko serijala BF-a jos nikada niti jedan community nije zazivio za BF ...da bilo je pokusaja i svaka cast tim ljudima koji su probali ali ipak smo uvjerenja da ovaj community moze ipak ponuditi ono sto se do sada nije moglo.
Mislim da sam ukratko rekao dosta toga mogao bih jos pisati ali nema smisla,zelim Vam svima ugodnu zabavu druzite se zajebavajte se ,vrijedjajte jedni druge al mislim na pozitivan nacin ,salite se sa drugim klanovima nije ni to bog zna kakv grijeh samo ipak vas molim sve skupa da ne pretjerate jer onda sve ovo nema smisla!
Jos bih se htio ovim putem ispricati onima sa kojima bas nisam na ti iz ovih ili onih razloga znam da ima takvih ali to je sve bilo u zaru borbe i igre,tu naravno mislim i na neke carke sa nekim clanovima koji su bili u LN-u da u neke smo se razocarali sa nekima smo se i pokoskali ali sve je to igra,napominjem to nema veze sa mojim poslom i onim sto radim za zivot dakle moj nick u igri i ovdje na community-u slobodno tretirajte kao i svaki drugi jer ja sam ovdje sa vama samo kao dio ove cijeline a ne nikako nekakav sudac ili nesto slicno to mi ne pada na pamet niti imam vremena za to.
Uvijek cu reci svoje misljenje kao i do sada svidjelo se to nekome ili ne pa eto isto to svi mi ocekujemo i od ostlaih naravno bez ustrucavanja,Administratori,moderatori i ostali svi su oni zamjenjivi kao sto smo svi mi ako iamju neki ljudi odredjena prava to im ne daje za pravo da postaju ili brisu postove zato sto im se ne svidjaju ,na ovom community-u nema brisanja postova osim ako nisu osobne prirode sve ostalo sto se tice igre je dobro doslo.
Eto ne znam jos bih dodao da imam 35 godina da ne zivim u HR vec u Belgiji !
Zahvaljujem se svima unaprijed koji ce pridonijeti razvoju communitya i stvarno se nadam da ce ovo biti dobra zabava za sve.
Ah jos nesto zelim naglasiti ovaj Community nije nikakva profitabilna organizacija ,sve na cemu community moze zaraditi su mozda nekakve reklame u buducnosti ali nikako od clanova ,clanovi mogu profitirati ili ne ovisi kako tko uzme ali pokusati uzimati novac na neki nacin od clanova to nam nije u interesu i misljenja smo da mnogi community i sl. bas iz tog razloga nisu zazivjeli jer su se neki htjeli """obogatiti""" na racun zabave!
Eto jos jednom puno zabave saljite svoje prijedloge zahtjeve ,prohtjeve nasim ili vasim adminima kako god to uzmete ...kako su decki najavili trebati ce pomoci ima jos uvijek jako puno posla .
GL ALL